Povestea femeii care a supravietuit miraculos dupa ce a stat 24 de ore intr-o fantana. A mers singura dupa ce salvatorii au scos-o din adancul pamantului

Sursa: Libertatea
Duminica, 14 Octombrie 2018, ora 21:00
62 citiri
Un apel la 112 anunta ca la marginea unui drum laturalnic dintre localitatile Salatrucel si Calimanesti, intr-o zona izolata din judetul Valcea, o femeie este cazuta intr-un put si spune ca se afla acolo de doua zile.
Salvatorii au gasit-o pe femeie in fantana adanca. Cel care a scos-o din fantana, plutonierul major Marin Laurentiu Dina, de la Detasamentul de Pompieri Ramnicu Valcea, ne-a povestit ca a atunci cand au ajuns, femeia, care are 41 de ani, era constienta si putea comunica.
"Am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.