Povestile preotilor care au ridicat biserici inainte de 1989. "Am demolat la mana un schit vechi, am luat caramida cu caramida si am zidit un lacas"

Sursa: Libertatea
Marti, 15 Octombrie 2019, ora 21:49
86 citiri
Printre ei, parintele Constantin Capsa, din Piatra Neamt. Preotul Constantin Capsa, 65 de ani, a pus umarul la ridicarea a patru biserici: in 1976 la Totoiesti, in 1983 la Aramoaia, ambele in judetul Neamt, apoi in 1994 la Sarata, in Piatra Neamt si in 2000 la Craiova, la Spitalul nr. 1.
Preot Constantin Capsa Insa zidirea bisericii din Aramoaia nu o va uita niciodata, fiindca sfintirea ei a avut loc in aceeasi zi cu vizita prim-secretarului partidului din judet, pe 21 august, cand combinele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.