Precupetele de sentinte. Cum negociau ca la piata decizii doua judecatoare spagare. "Mie mi-a adus treizeci si cinci. Noi cat sa ne oprim?"

Sursa: Adevarul
Vineri, 19 Mai 2017, ora 05:43
131 citiri
Judecatoarele Antonela Costache si Viorica Dinu, de la Tribunalul Bucuresti, condamnate la 8 ani de inchisoare dupa ce au fost gasite vinovate ca vindeau sentinte ca la piata, trebuiau sa ajunga in inchisoare pentru ca "astfel de fapte sa nu se mai comita sau acestea sa fie cazuri izolate". Aceasta este motivarea sentintei intr-unul dintre cele mai mediatizate dosare privind coruptia din magistratura "Fii atenta! Aici avem cinspe si cinspe... Eu mi-am oprit o mie. A fost saispe - saispe... sunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.