Premierul desemnat se intalneste cu liderii PMP. Eugen Tomac: "Reducerea numarului de parlamentari si alegerile in doua tururi sunt chestiuni esentiale pentru noi"

Sursa: Libertatea
Miercuri, 16 Octombrie 2019, ora 11:39
59 citiri
El a precizat ca intalnirea va avea loc la ora 16.00, din partea PMP urmand sa participe si presedintele executiv Marius Pascan.
"Am discutat cu premierul desemnat, domnul Ludovic Orban, si am stabilit ca in cursul zilei de astazi sa avem o intrevedere, pe care am acceptat-o cu multa placere, si urmeaza sa discutam pe marginea agendei ce tine de investirea viitorului Guvern. Noi ne-am exprimat punctele noastre de vedere cu privire la prioritatile PMP la intalnirea cu presedintele Iohannis si, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.