Premierul interimar Campeanu si Raed Arafat au REFUZAT sa activeze Mecanismul de Protectie Civila a UE pentru a ajuta VICTIMELE de la Colectiv. Raportul Guvernului spune ca mecanismul era "aplicabil"

Miercuri, 23 Martie 2016, ora 17:21
81 citiri
Europarlamentarul Siegfried Muresan a cerut, in noiembrie 2015, activarea Mecanismului de Protectie Civila a UE. Premierul interimar Sorin Cimpeanu si secretarul de stat Raed Arafat au refuzat.

"Romania nu a solicitat declansarea mecanismului de ajutor pentru dezastre, din doua motive: nu se inscria in definitia dezastrelor aceasta tragedie si doi, pasii de urmat erau aceiasi si cu mecanismul activat, si cu mecanismul neactivat. Este vorba doar de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.