Premierul Tudose l-a certat pe un secretar de stat din Ministerul Sanatatii: Nu dati din cap, s-ar putea sa plecati acasa!

Sursa: Libertatea
Joi, 20 Iulie 2017, ora 14:37
44 citiri
Premierul Mihai Tudose l-a certat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, pe un secretar de stat din Ministerul Sanatatii, pentru un material aflat pe ordinea de zi si care l-a nemultumit." Nu dati din cap, s-ar putea sa plecati acasa!", i-a transmis premierul reprezentantului ministerului, Rares Trisca, aflat la sedinta in locul ministrului Florian Bodog. Premierul a declarat ca in sedinta de Guvern va fi discutata infiintarea a doua comitete interministeriale in domeniul sanatatii, pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.