Premierul Viorica Dancila a mers la Festivalul Sambra Oilor. Reactie la protestele din ultimele zile: "Adevaratii romani sunt oameni care isi bazeaza atitudinea pe argumente"

Sursa: Libertatea
Duminica, 12 Mai 2019, ora 22:01
74 citiri
"Nu jignirile, nu huiduielile ne fac mai buni romani. Adevaratii romani sunt oameni care isi bazeaza atitudinea pe argumente, sunt oamenii care poarta in suflet tricolorul, care sunt harnici si respectuosi. Eu, ca prim-ministru al Romaniei, cred in acesti romani si cred ca acesta e viitorul Romaniei", a spus Dancila, potrivit Agerpres.
Alaturi de premierul Viorica Dancila s-au aflat pe scena ministrul finantelor, Eugen Teodorovici, cel al apararii, Gabriel Les, dar si Corina Cretu si Daniel ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.