Presedintele Iohannis s-a intalnit cu Viorica Dancila si cu Liviu Dragnea: "Mi-am exprimat nemultumirea ca exista un nou scandal legat de Justitie"

Sursa: Libertatea
Joi, 15 Februarie 2018, ora 22:01
46 citiri
Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca s-a intalnit joi cu premierul Viorica Dancila si cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, si ca le-a transmis nemultumirea privind noul scandal legat de Justitie.
"Am primit pe doamna prim-ministru Dancila si pe domnul presedinte Dragnea aici, la Cotroceni. Aceasta intalnire a fost planificata inca din seara cand a avut loc depunerea juramantului si rostul acestei intalniri a fost de a defini cadrul colaborarii institutionale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.