Presedintele Klaus Iohannis il ataca dur pe ministrul Justitiei, Florin Iordache, autorul "Martei Negre", dupa ce a afirmat in Parlament ca Legea amnistiei si gratierii "ar fi de bun augur": Ar fi o catastrofa pentru democratia din Romania. Daca ar exista

Vineri, 06 Ianuarie 2017, ora 13:10
143 citiri
Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri dimineata, ca Legea amnistiei si gratierii, ar fi "o catastrofa pentru democratia din Romania"."O astfel de lege, care ar spala pacatele nu numai unor hoti care pot fi periculosi pentru persoane si pentru societate, dar care ar albi si dosarele politicienilor, ar fi o catastrofa pentru democratia din Romania", a afirmat Klaus Iohannis, vineri dimineata, la sedinta noului Consiliu Superior al Magistraturii.
El a continuat precizand ca, daca ar exista ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.