Primarul Daniel Florea, nasul lui Lupescu si omul lui Becali! Persoana care a ingropat celebrul scandal de coruptie "Cazul Valiza" din fotbalul romanesc

Sursa: Libertatea
Vineri, 22 Martie 2019, ora 13:56
61 citiri
Pe 7 mai 2008, Gigi Becali a oferit suma de 1,7 milioane de euro jucatorilor de la Universitatea Cluj pentru ca acestia sa-si apere corect sansele intr-un meci de campionat cu CFR Cluj. Aceasta era ultima partida din Liga 1, iar daca CFR Cluj pierdea meciul, FCSB urma sa castige titlul de campioana.
Procurorii DNA au interceptat valiza cu bani intr-un restaurant din Cluj unde oficiali echipei din Bucuresti asteptau rezultatul meciului pentru a da sau nu banii promisi de omul de afaceri.
CFR a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.