Primele concluzii oficiale dupa tragedia aviatica din Apuseni. De ce s-a prabusit avionul pilotat de Adrian Iovan. "La bordul aeronavei nu este democratie. Comandantul isi asuma deciziile"

Sursa: Gandul
Luni, 19 Octombrie 2015, ora 12:30
46 citiri
Cauzele prabusirii aeronavei SMURD in muntii Apuseni, pe 20 ianuarie 2014, au fost stabilite de anchetatorii de la Centrul de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile (CIAS), la aproape doi ani de la producerea tragediei in care pilotul Adrian Iovan si studenta la medicina Aura Ion si-au pierdut viata. La intocmirea raportului au participat fabricantul motoarelor aeronavei, din SUA, si cel al aeronavei Britten-Norman, din Marea Britanie, precum si autoritatea aeronautica ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.