Primul roman pe Everest vrea un presedinte care sa taca si sa faca. "Eu n-as putea fi presedinte. Sunt un om prea bun, prea corect"

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 05:41
116 citiri
Caravana "VREAU PRESEDINTE" a ajuns in Neamt, unde aerul tare de pe Ceahlau iti da senzatia ca Romania, asa frumoasa, ar merita soarta mai buna a unor tari in care Alpii strajuiesc civilizatii conduse de figuri decente.
Aici nu avem varfuri ca Mont Blanc, avem Pietricica, unde daca intrebi lumea care este cea mai importanta personalitate actuala a zonei ai putea avea surprize, pentru ca un primar care a facut o telegondola poate fi consdierat mai reprezentativ decat un om care a cucerit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.