Priveste cerul! In stanga Lunii si ceva mai departe. Adrian Sonka: "Cand te uiti prin telescop, important e sa observi. Nu te uiti asa, ca la televizor"

Sursa: Adevarul
Sambata, 10 Decembrie 2016, ora 14:13
66 citiri
Oricine indrazneste sa-si ridice ochii de la varful pantofilor spre cer gaseste spectacolul astral incantator. Curiosii si pasionatii de astronomie, care vor sa priveasca indeaproape corpurile ceresti, pot merge la Observatorul Astronomic "Vasile Urseanu". Daca pasiunea este dusa la facultate, atunci se gaseste un loc si la Institutul Astronomic al Academiei Romane. Orisicat, astonomia este pentru toti. Cand cerul e senin si Luna plina straluceste, privirea se ridica instinctiv in sus. E frumos ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.