Problemele chirurgului Burnei au inceput inca de anul trecut, cand a rabufnit la adresa rezidentilor "La dracu sa te ia de proasta ce esti!"

Sursa: Libertatea
Miercuri, 14 Decembrie 2016, ora 22:00
44 citiri
Ofiterii anticoruptie, alaturi de criminalisti, au efectuat noi perchezitii la Spitalul Marie Curie, in dosarul chirurgului Gheorghe Burnei, acuzat de experimente neautorizate asupra copiilor. O noua fata a chirurgului a fost dezvaluita inca de anul trecut, atunci cand a fost inregistrat de colegi in timp ce ii jigneste ca la usa cortului. Dupa 30 de ani de profesie, chirurgul ortoped Gheorghe Burnei a fost scuturat de poleiala intr-un timp record, dupa acuzatii venite pe banda rulanta care au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.