Procurorul-sef DNA: "Cred ca dosarele noastre trebuie sa constituie un punct de plecare in a incerca sa rezolvam problemele din sanatate"

Sursa: Adevarul
Sambata, 11 Iunie 2016, ora 05:46
54 citiri
Intr-un interviu acordat agentiei News.ro, Laura Codruta Kovesi arata ca munca procurorilor DNA este grea fara ajutorul serviciilor secrete. "Este foarte greu, e o lipsa de resurse financiare, umane, pentru ca noi am primit acele 40 de posturi, dar pana in prezent nu au fost detasati politistii. Lucram in continuare cu aceleasi resurse", a mai spus Kovesi.
Reporter: Ati ajuns la cea mai sensibila tema de pe agenda publica: sanatatea. La cum arata lucrurile in ultima perioada, putem vorbi despre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.