PSD anunta ca va creste alocatiile pentru copii prin OUG, pentru a indrepta greseala facuta de Opozitie. PNL: "Incercare cinica de a va lipi de aceasta realizare"

Sursa: Libertatea
Vineri, 15 Februarie 2019, ora 10:30
37 citiri
"PSD VA CRESTE ALOCAEsIILE PENTRU COPII SI VA INDREPTA LUCRURILE FACUTE PROST DE OPOZIEsIE. Intr-un demers pur demagogic, cei de la PNL s-au trezit in ultimul moment sa ceara majorarea alocatiilor. Dar au facut-o prost, pentru ca nu inteleg legile si economia", a transmis PSD, intr-o postare pe pagina de Facebook.
Social-democratii ii acuza pe cei de la PNL ca "au indicat o sursa eronata pentru aceste cresteri si au gresit la calcule astfel ca suma propusa era insuficienta pentru majorarile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.