PSD continua campania online in favoarea unei OUG care sa anuleze condamnarile date de completurile ilegale: "Mai tinem cont de drepturile fundamentale sau ne intoarcem la o Justitie de tip sovietic?"

Sursa: Libertatea
Miercuri, 13 Februarie 2019, ora 10:22
46 citiri
Nicio zi fara o postare in favoarea OUG pentru anularea condamnarilor date de completurile ilegale. PSD vorbeste, miercuri, pe pagina de Facebook, despre o justitie de tip sovietic si face trimitere la Carta Europeana a Drepturilor Fundamentale, a Uniunii Europene. Este a treia zi in care social-democratii aduc argumente in favoarea Ordonantei, ministrul Justitiei, Tudorel Toader fiind asteptat sa isi asume acest act normativ, care ar urma sa fie adoptat de Executiv.

"Celor care inca sustin ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.