Psihologul Daniel David despre punerea la zid a victimelor violurilor: "La tara, colectivitatea e mai importanta decat individul"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 29 Iulie 2015, ora 05:46
58 citiri
Atitudinea comunitatii din Vaslui care ii sustine pe cei sapte violatori, care au agresat sexual o eleva pana la lesin, si punerea la zid a victimei denota o mentalitate medievala specifica satului traditional romanesc. Asa reiese dintr-un interviu acordat "Adevarul" de psihologul Daniel David, profesor la Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj in cadrul campaniei "Dreptate pentru fata violata din Vaslui". El a explicat care sunt mecanismele psihologice care duc la astfel de reactii, de ce nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: viol vaslui fata violata vaslui viol in vaslui viol daniel david de ce este blamata victima