Puiu Popoviciu se lauda cu relatia sa cu Traian Basescu. Administratia Prezidentiala: discutiile din dosar, "regretabile inventii"

Joi, 17 Ianuarie 2013, ora 19:22
148 citiri
Numele lui Traian Basescu este pomenit in interceparile din dosarul in care Puiu Popoviciu a fost trimis in judecata. In discutiile dintre inculpatii din dosar, afaceristul se lauda cu relatia buna pe care o are cu seful statului.

Traian Basescu sustine ca nu a avut niciodata "intrevederi sau convorbiri private" cu Puiu Popoviciu. Administratia prezidentiala considera aceste discutii "nepermise si regretabile inventii si incercari ale unei persoane de a se folosi de numele domniei sale in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.