Puterea se razbuna, dupa esecul referendumului privind familia traditionala. Parteneriatul civil, respins in Senat, desi proiectul fusese elaborat de PSD

Sursa: Libertatea
Marti, 19 Martie 2019, ora 11:47
33 citiri
Pe 7 mai, anul trecut, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD anunta ca, in ceea ce priveste comunitatea LGBT, trebuie gasita formula legala prin care parteneriatul civil sa fie legiferat.
Mai multi parlamentari de la toate formatiunile au lucrat la un proiect de lege prin care sa dea posibilitatea cuplurilor de acelasi sex sa incheie un parteneriat civil.
Dar viziunea conducerii PSD s-a schimbat, in decurs de un an. Luni, in Senat, proiectul semnat chiar de PSD, a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.