Radu Banciu, despre eliminarea a 102 taxe: "TVR-ul nu a fost niciodata o televiziune curajoasa, o televizune de avangarda, spectaculoasa, care sa dea tonul"

Miercuri, 26 Octombrie 2016, ora 14:23
33 citiri
Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii "Lumea lui Banciu" despre faptul ca mega-proiectul lui Liviu Dragnea ce vizeaza eliminarea a 102 taxe, printre care si taxa radio-tv, a fost votat in unanimitate, in Camera Deputatilor.

"Este un lucru bun, e un lucru firesc. Nu e nimic exceptional, dar e normal ca, la un moment dat sa se reduca toate taxele aberante, nejustificate. Am auzit comentarii la tv ca va fi chiar mai mare haosul fara aceste taxe. Va dati seama cam in ce birocratie a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.