Raed Arafat: Dezastrul de la Colectiv se poate repeta oriunde in tara. Secretarul de stat explica unde vor fi duse persoanele ranite in urma unui cutremur devastator

Duminica, 09 Octombrie 2016, ora 17:22
39 citiri
Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a precizat ca nimeni nu poate garanta ca drama din clubul "Colectiv" nu se poate repeta oriunde in tara.

Intrebat daca sistemul de prevenire a situatiilor de urgenta s-a imbunatatit dupa aceasta tragedie, Raed Arafat a raspuns afirmativ, dar a adaugat ca "o prevenire suta la suta" nu exista nicaieri in lume.

"Astfel de dezastre din pacate nimeni nu poate garanta ca nu se pot intampla. Orice situatie poate sa se intample, oriunde in tara. Se pot cumula ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.