Ramona Ioana Bruynseels si-a lansat oficial candidatura la alegerile prezidentiale, din partea Partidului Puterii Umaniste

Sursa: Libertatea
Duminica, 07 Iulie 2019, ora 21:57
61 citiri
"Peste tot pe unde am ajuns in lume am simtit ca acasa, cu adevarat acasa este doar printre ai tai. Acolo unde isi sunt bunicii, strabunicii si radacinile", a declarat Ramona Ioana Bruynseels.
Aceasta a facut referire si la momentul revenirii in tara, dupa ce a facut studii in strainatate si si-a inceput activitatea in adminstratia centrala.
"Am ajuns in administratia centrala si am inteles cat depinde de calitatea umana. Functia nu il face pe om, dar omul poate face functia. Un om, orice om ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.