RAPORT: "Exista o precupare din ce in ce mai mare privind rolul ascuns al serviciilor de informatii in coordonarea unor activitati anticoruptie"

Sursa: Gandul
Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 15:26
59 citiri
Raportul, intitulat "Combaterea coruptiei prin trucuri: Atacul Romaniei asupra statului de drept", avertizeaza ca au loc practici care arata o continuitate considerabila cu cele din era comunista.
Directia Nationala Anticoruptie (DNA), de exemplu, este un participant activ in lupta politica, si exista o corelare puternica intre cei vizati de urmarirea penala si interesele celor aflati la putere. Politicienii romani sunt angajati in activitati ce presupun reglari de conturi politice si incalcari ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.