Raportul MCV. Comisia Europeana constata "o involutie fata de progresele anterioare". Situatia este "o sursa de preocupare majora"

Sursa: Libertatea
Marti, 22 Octombrie 2019, ora 16:39
63 citiri
CE a precizeaza ca raportul a constatat o involutie in ceea ce priveste reforma sistemului judiciar si lupta impotriva coruptiei, fata de situatia prezentata in raportul din noiembrie 2018.
"In perioada care s-a scurs de la ultimul raport, Comisia a trebuit sa isi exprime in mai multe randuri preocuparile legate de statul de drept in contextul dialogului purtat cu autoritatile romane cu privire la evolutia situatiei in materie de reforma a sistemului judiciar si de lupta impotriva coruptiei. De ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.