RARES BOGDAN ACUZAT DE PNL CA A TRADAT! CEZAR PREDA sustine ca Nicusor Dan este candidatul unor papusari care doresc sa predea Bucurestiul PSD!

Marti, 31 Mai 2016, ora 08:22
109 citiri
Ultima saptamana de campanie a declansat cele mai dure atacuri, de aceasta data in interiorul Dreptei. Retragerea lui Nicusor Dan sau a lui Catalin Predoiu a tinut oamenii politici cu sufletul la gura. Pana la urma se pare ca nici unul nu se va retrage, insa au inceput sa curga acuzatiile. Realitatea TV a devenit miezul unui scandal in care au curs acuzatiile de tradare a intereselor Dreptei.

O afirmatie a lui Nicusor Dan a starnit reactii vehemente: "Nu ma voi retrage in nicio conditie in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.