Rares Bogdan, "ECOUL LUI IOHANNIS", SOCHEAZA din nou: "USL se va REFACE pentru alegerile din toamna. IOHANNIS-SUSPENDAT, Tariceanu-presedinte interimar. DNA va fi desfiintata"

Vineri, 29 Aprilie 2016, ora 08:21
117 citiri
Realizatorul Realitatea TV Rares Bogdan, un apropiat al presedintelui Iohannis, a prezentat noi detalii despre planul pus la cale de liderii PSD si ALDE care ar viza suspendarea sefului statului si inlocuirea sa cu Calin Popescu Tariceanu si care ar culmina cu desfiintarea DNA.

"Este un plan diabolic pus la cale de cei care nu mai suporta ce se intampla din punctul de vedere al curateniei, al asaltului justitiei. Este un plan extrem de clar conturat: se urmareste inlaturarea lui Zgonea de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.