"RAZBOIUL CIVIL" din PSD. Cum ARATA harta taberelor inainte de VOTUL din CExN: 20 de filiale il SUSTIN pe Dragnea, 13 organizatii ii cer DEMISIA, 15 formatiuni judetene INDECISE

Sursa: Gandul
Joi, 20 Septembrie 2018, ora 22:20
111 citiri
Situatia din PSD este incerta pana la sedinta de vineri a Comitetului Executiv National, cand reprezentantii celor 15 organizatii judetene care nu si-au exprimat inca optiunea de a-l sustine sau nu pe Liviu Dragnea la sefia partidului isi vor exercita votul. Un numar de 20 filiale judetene PSD si-au declarat suportul pentru Liviu Dragnea, in timp ce 13 organizatii solicita schimbarea acestuia din functie. Liderii social-democrati vor discuta in CExN scrisoarea care a divizat PSD.
Conducerea ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.