Razboiul din USR continua. Clotilde Armand, dupa excluderea sotului sau: "O prietenie de 20 de ani nu se arunca in aer pentru un moment de criza dupa alegeri"

Sursa: Gandul
Sambata, 17 Decembrie 2016, ora 18:25
82 citiri
"Am aflat acest lucru in timpul lansarii de carte. Cred ca el poate sa faca apel. Pentru mine este o decizie gresita a lui, care a creat o decizie gresita a Biroului National. Este ca la tenis. Daca mingea e gresita, in loc ca cineva sa o opreasca, se continua mai departe si e gresit mai departe. Cred ca este o decizie gresita si la nivel uman, pentru ca o prietenie de 20 de ani cu un om loial si sincer nu se arunca in aer pentru un moment de criza dupa alegeri. Este o decizie gresita la nivel ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.