Reactia Elenei Udrea dupa ce Ponta a spus ca Kovesi il iubea pe Ghita si era geloasa pe ea: "Ca s-au iubit sau nu, ea cu Ghita, e nerelevant"

Sursa: Libertatea
Vineri, 17 Mai 2019, ora 11:50
82 citiri
Fostul ministru al turismului a postat un mesaj in care face trimitere la declaratia lui Victor Ponta in dosarul Laurei Codruta Kovesi de la Sectia de investigare a magistratilor.
"S-a mai aratat ca vizitele private pe care magistratul procuror Kovesi Laura Codruta le-a efectuat la domiciliul denuntatorului/persoana vatamata Ghita Sebastian Aurelian au fost confirmate de martorul Carstea Dumitru, cu prilejul audierii sale din data de 13.12.2018, precum si de martorul Ponta Victor Viorel. Mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.