Reactia fostului sef al magazinului Profi, dupa ce ministrul Irimescu a spus ca "Romania este o piata de mana a zecea in care se aduc produse expirate"

Sursa: Gandul
Joi, 31 Martie 2016, ora 17:14
32 citiri
"Acest ministru vorbeste in cunostinta de cauza. Nu cred ca ministrul Agriculturii ar fi iesit pe post sa declare aceste lucruri daca nu ar avea ca si suport niste dovezi clare. Ma face sa cred ca aceste lucruri au fost confirmate de catre unele institutii care deja au facut verificari corecte, nu ca la Arad. La Arad totul s-a musamalizat de catre unele institutii pentru ca i-au informat dinainte. Cum va explicati ca DSV-ul a fost informat de catre mine vineri, prin sesizarea pe care am facut-o ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.