Reactia lui Fifor, dupa ce a fost respins pentru portofoliu de la Transporturi: "Presedintele nu avea habar cum ma cheama"

Miercuri, 15 Iulie 2015, ora 17:23
38 citiri
Mihai Fifor il ataca dur pe Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook, spunand ca presedintele nu a avut curiozitatea, nici la o luna de cand premierul Victor Ponta l-a nominalizat, sa vada CV sau. Mai mult, Fifor subliniaza ca Iohannis nu ii stia numele, fiind mentionat in comunicatul de la Cotroceni ca "domnul Faur".

"Profesorul de fizica Klaus Iohannis, actualmente presedinte al Romaniei, constata dupa o luna de cand premierul Victor Ponta m-a nominalizat ca propunere pentru portofoliul de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.