Reactia PNL, dupa decizia CCR privind completurile din justitie. Orban: "Romania a ramas fara Curte Constitutionala, solicit imperativ demisia imediata a judecatorilor CCR care au votat in favoarea lui Dragnea!"

Sursa: Libertatea
Miercuri, 03 Iulie 2019, ora 17:53
62 citiri
Orban: "Practic, de astazi, Romania a ramas fara Curte Constitutionala, dupa ce fantoma lui Dragnea le-a soptit la ureche celor 5 judecatori cum sa voteze" "Este stupefianta decizia de astazi a Curtii Constitutionale referitoare la completurile de trei judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Astazi vedem ratiunea pentru care aceasta decizie a fost amanata de patru ori, aparent in mod inexplicabil, ratiunea a fost aceea de a fi schimbata componenta Curtii Constitutionale pentru a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.