Reactia romanului care a filmat cum este discriminat, la Odorheiu Secuiesc. "Videoclipul nu demonstreaza decat realitatea din zona respectiva"

Sursa: Libertatea
Vineri, 01 Septembrie 2017, ora 14:09
80 citiri
Reactia romanului care a filmat cum e discriminat, la Odorheiu Secuiesc. "Am o cunostinta care mi-a spus ca daca ajung in Odorheiu Secuiesc si vreau sa cumpar mici, aici la un hypermarket, nu esti servit de vanzatoare, daca aude ca vorbesti romaneste, si vreau sa fac acest experiment", a spus barbatul pe filmuletul postat, initial, pe canalul de Youtube.
De fapt, asa a inceput totul... Ulterior, filmarea facuta de acesta in locul respectiv a devenit virala in mediul virtual si a creat o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.