Realitatea paralela a unui criminal notoriu: "Eu cu inginerul Ursu discutam despre istoria artei. L-am lovit o singura data cu piciorul in burta"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 22 Noiembrie 2017, ora 15:54
178 citiri
Marian Clita s-a dat in spectacol astazi in procesul tortionarilor inginerului Gheorghe Ursu, decedat in noiembrie 1985 ca urmare a batailor din celula arestului. El a fost audiat ca martor si a oferit o alta realitate decat cea prezentata de martori, de anchetatori si fata de propriile marturii pe care le-a dat in anii '90. Curtea de Apel Bucuresti a audiat astazi unul dintre martorii-cheie din dosarul tortionarilor inginerului Gheorghe Ursu, decedat in inchisoare in 17 noiembrie 1985. Este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.