Reimpartirea prazii in Parlament: PSD a luat functiile cu masina, sofer si leafa mai mare. PMP a ramas pe dinafara. Tomac:"Majoritatea si-a pierdut mintile"

Sursa: Adevarul
Joi, 01 Februarie 2018, ora 19:34
119 citiri
PSD a rasplatit partidele care au votat Guvernul Dancila cu functii parlamentare care asigura confort si un salariu mai mare. In schimb, PMP n-a primit niciun loc in conducerea Camerei Deputatilor, desi are mai multi alesi decat ALDE, partenerul PSD. Si liberalii s-au certat pe functii ca la usa cortului Joi, in prima zi a noii sesiunii parlamentare, partidele si-au impartit functiile din Birourile Permanente ale celor doua Camere. Practic, sunt 13 senatori si 13 deputati - presedinte, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.