REPORTAJ/ Festivalul vanatorilor de la Vaslui, raiul gurmanzilor: tocanita de caprior, fasole cu afumatura si sarmale din vanat (VIDEO)

Sursa: Libertatea
Duminica, 24 Septembrie 2017, ora 17:50
76 citiri
Festivalul vanatorilor de la Vaslui, raiul gurmanzilor: tocanita de caprior, fasole cu afumatura si sarmale din vanat. Zeci de ceaune bolborosind mai ceva ca Vulcanii Noroiosi, vanat la gratar stropit cu mult vin sec, muzica populara si, evident, lume multa. Nici nu putea fi altfel cand totul a fost fara bani, la un festival al vanatorilor din judetul Vaslui.
Norocosii care au facut rost de o invitatie si-au putut incanta papilele gustative cu cele mai alese mancaruri de vanat, de la tocanita ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.