Revista Cenaclul de la Paltinis. Dublu interviu - Nicolae Breban si Augustin Buzura. "Primul rus care a intrat in casa avea un automat cu care a facut tandari toate icoanele mamei"

Sambata, 03 Decembrie 2016, ora 11:22
102 citiri
Revista Cenaclul de la Paltinis. Am selectat, mai jos, doua dialoguri de referinta, realizate de Marian Ilea cu scriitorii Nicolae Breban si Augustin Buzura

Revista Cenaclul de la Paltinis

Marian Ilea: Domnule Nicolae Breban, domnule Augustin Buzura, cred ca oriunde v-ati afla, aveti in memorie un loc drag, o amintire legata de Baia Mare.

Nicolae Breban: Eu m-am nascut in acest oras, dar foarte curand, pe cand aveam eu doi ani, prin ‚36, tatal meu care pe-atunci fusese functionar la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.