Revolta Intelectualilor. Interviu cu profesorul si criticul literar Paul Cernat. "Clasa politica e tot mai inculta, santajabila, inertiala si timorata, partial mafiotizata"

Joi, 19 Ianuarie 2017, ora 05:23
85 citiri
Dincolo de reperele care contureaza silueta culturala a tanarului intelectual Paul Cernat, dialogul prinde in pelicula sa, prin filtrul unei analize pe cat de concise, pe atat de limpezi, amurgul civilizatiei occidentale, hartanite de valul migratiilor orientale si tocite de politici neinspirate. Intr-un viitor european in care nelinistea palpita deja nestingherita, prezentul Romaniei, confiscat de scandalul Ghita-Kovesi-Coldea sau de dezinteresul pentru cultura si educatie, pare incremenit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.