Revolta unui politist, umilit in miez de noapte de o gasca de scandalagii: "Cand era lege si ii scoteam afara-n suturi, eram militieni comunisti si nu lasam tinerii sa se distreze, saracii..."

Sursa: Gandul
Duminica, 30 Iulie 2017, ora 22:25
87 citiri
Astfel, intr-o postare de pe contul sau de Facebook, Dan Honceriu povesteste cum decurge o interventie in miez de noapte si cum oamenii legii sunt umiliti fara sa poate reactiona: "Vara, noapte, caldura sufocanta. Pe la ora doua iti intra apel de la 112: . Te duci, tu si cu jandarmul si vezi o ditamai gasca de vreo douazeci de insi cu berile in mana cum urla cat ii tine gura. Cand te apropii, o gagica din grup dechide usa blocului si toti dispar inauntru. Vecinii care stateau ciorchine la geam ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.