ROMANIA este la cheremul BATAUSILOR agresivi. Scene ingrozitoare la Galati. O MAMA a fost SNOPITA in BATAIE fara ca nimeni sa intervina. FEMEIA avea un BEBELUS IN BRATE | VIDEO

Duminica, 15 Mai 2016, ora 17:22
133 citiri
O scena de groaza s-a petrecut pe strazile din Galati, unde un barbat a inceput sa ia la bataie o femeie care avea un bebelus in brate. Imaginile au fost surprise de o camera de supraveghere a unui bloc.

O mama a fost batuta cu cruzime in plina strada de un tanar. Femeia se afla in compania mai multor persoane care urcau intr-o masina. Cand a incercat sa se urce in masina, tanara mama a fost lovita, trasa de par si izbita cu capul de masina si trantita la pamant cu tot cu copilul din brate.

O ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.