Romania, exclusa oficial din cursa pentru Agentia Europeana a Medicamentului. "Coincidenta ciudata" care se vede de la Bucuresti. UPDATE: Noul sediu va fi la Amsterdam

Sursa: Gandul
Luni, 20 Noiembrie 2017, ora 18:35
44 citiri
Romania pierde cursa pentru relocarea Agentiei Europene a Medicamentului(EMA), institutie care va fi mutata de la Londra dupa Brexit.
UPDATE:
Orasul olandez Amsterdam a fost desemnat, luni seara, de Consiliul Uniunii Europene pentru a gazdui sediul Agentiei Europene a Medicamentului (AEM) in contextul iesirii Marii Britanii din UE, afirma surse europene.
Orasele Milano, Amsterdam si Copenhaga au trecut in turul al doilea de vot al Consiliului UE privind stabilirea sediului Agentiei Europene a ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.