Romania rupe intelegerea cu chinezii pentru reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda. Ludovic Orban: "Mie imi este clar ca nu o sa mearga"

Sursa: Libertatea
Luni, 20 Ianuarie 2020, ora 07:31
100 citiri
Ludovic Orban a precizat ca toate investitiile in domeniul energetic din Romania vor depinde de acum inainte de green deal, acordul verde european.
China General Nuclear Power Corporation, compania chineza implicata in proiect, a fost acuzata in 2016, de Guvernul SUA, de spionaj nuclear, arata sursa citata.
De altfel, un comunicat al Departamentului de Justitie din 14 aprilie 2016 arata ca inca de pe atunci existau suspiciuni in acest sens. Cu toate acestea, discutiile cu chinezii au continuat. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.