Rovana Plumb, despre lipsa unui spital pentru mari arsi, in Romania: "Se fac investitii in toate spitalele!" Ce spune despre atragerea fondurilor europene si despre autostrazi

Sursa: Libertatea
Marti, 21 Mai 2019, ora 15:00
56 citiri
"In ceea ce priveste sanatatea, partidele de Opozitie propaga aceste lucruri..Se vorbeste despre sanatate, despre spitale, despre medici, dar sa nu uitam ca in 2012 au fost o serie intreaga de spitale inchise, de cei care acum sunt in Opozitie. La marii arsi, la Ministerul Sanatatii se fac investitii in toate spitalele. Intotdeauna, in ceea ce priveste serviciile, pacientul este in centrul atentiei, sunt investitii care se fac pe toate palierele", a spus Rovana Plumb.
Cea care dechide lista ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.