#salvatipipera / Directorul executiv al Asociatiei Pro Infrastructura, Ionut Ciurea: "Autoritatile sunt un mix de rea-vointa, neatentie si incompetenta"

Sursa: Libertatea
Joi, 22 Martie 2018, ora 06:00
88 citiri
#salvatipipera. Directorul executiv al Asociatiei Pro Infrastructura, Ionut Ciurea, a vorbit la interviurile Libertatea LIVE despre cum poate schimba societatea civila viata unui oras, dar si despre cum pot asociatiile de profil sa preia mesajul cetatenilor si sa-l transpuna pe agenda publica a unei autoritati locale.

"Noi putem sa spunem ce probleme sunt, putem sa dam si solutii, mai mult sau mai putin la obiect. De multe ori suntem acuzati ca venim doar cu critici. Noi facem lucrul asta. De ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.