#salvatipipera / Interviu LIVE cu Vera Marin, presedinta Asociatiei pentru Tranzitie Urbana din Romania, despre normele privind constructia "zgarie-norilor"

Sursa: Libertatea
Joi, 22 Martie 2018, ora 12:01
122 citiri
#salvatipipera. Vera Marin, presedinta Asociatiei pentru Tranzitie Urbana din Romania, vine la Interviurile Libertatea LIVE, de la ora 12:00, pentru a vorbi despre planul urbanistic zonal si dezvoltarea zonei Pipera.
Vera Marin este arhitect cu specializare in dezvoltare urbana integrata si management de proiect, Vera Marin este cadru didactic la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti din 2000, presedinta Asociatiei pentru Tranzitie Urbana din 2001, si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.