SANTAJ LA FELIX TV. Dan Voiculescu este SUPARAT si a ramas in celula. A INCEPUT PROCESUL. Judecatorul citeste public actul de acuzare | LIVE TEXT

Miercuri, 07 Ianuarie 2015, ora 11:23
79 citiri
Dan Voiculescu nu a fost prezent la termenul de astazi acesta depunand o cerere la dosar prin care a solicitat sa fie judecat in lipsa.

Update ora 11.00 Judecatorul ii intreaba pe acuzati daca sunt dispusi sa dea declaratii in acest dosar, dircetorul Intact Group, Sorin Alexandrescu arata ca este dispus sa dea declaratii.

Este audiat George Daniel Matiescu, director Intact Publishing: "Nu am cunoscut demersurile lui Sorin Alexandrescu. Nu am avut nicio intelegere cu inculpatii, nu m-am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.