Scandal in coalitie. Liderul senatorilor ALDE, Daniel Zamfir, anunta ca nu il va vota pe Mugur Isarescu la sefia BNR: "Sper sa fie multi parlamentari care sa faca la fel". Social-democratii, luati prin surprindere de decizia conducerii

Sursa: Libertatea
Luni, 24 Iunie 2019, ora 17:42
73 citiri
Prima care anuntat ca nu este de acord cu propunerea a fost Lia Olguta Vasilescu, ea precizand ca este o decizie personala de a nu vota in favoarea lui Mugur Isarescu.
Si liderul senatorilor ALDE, Daniel Zamfir, a anuntat, pe Facebook, ca "presiunea constanta pe care Mugur Isarescu a facut-o asupra Guvernului a dat roade".
"Intr un moment nu tocmai usor pentru Guvern, incoltit din toate partile, Ayatollah-ului ii reuseste din nou. Manipularea de a pune in carca guvernului inflatia a reusit si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.