SCANDALUL alocatei copiilor romanilor care lucreaza in Austria. Rovana Plumb: Mesajul ministrului Kurz este incorect juridic si inacceptabil din punct de vedere politic

Sambata, 20 Iunie 2015, ora 21:22
55 citiri
Ministrul Muncii, Rovana Plumb a transmis ca mesajul ministrului Sebastian Kurz este incorect juridic si inacceptabil din punct de vedere politic si ca autoritatile de la Bucuresti vegheaza "la respectarea drepturilor romanilor ca si cetateni europeni". Declaratiile ministrului Muncii vin ca urmare a a declaratiilor ministrului austriac de externe, care sustine ca indemnizatia de 160 de euro pentru un copil trebuie sa fie mai mica si sa corespunda cu alocatia platita in Romania.

SCANDALUL ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.