Scandalul care a scos din minti Casa Regala. Avocatul Regelui Mihai: "Majestatea Sa este indignat de acuzatiile care pun la indoiala capacitatile sale"

Sursa: Adevarul
Luni, 28 Decembrie 2015, ora 20:16
75 citiri
Un nou conflict in centrul caruia se afla Casa Regala a Romaniei a fost iscat de declaratiile facute de o jurnalista pe Facebook. Roxana Iordache scria pe pagina sa personala de Facebook, sambata, 26 decembrie, a doua zi de Craciun, ca mesajele transmise de Regele Mihai nu ar fi scrise de el si ar fi false.
"Am o rugaminte, nu mai preluati mesaje semnate de Regele Mihai, sunt false. Regele e izolat, nici ordinul de retragere a titlului Printului Nicolae nu l-a semnat. Sa nu ne mai amagim, asta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.